Essential Looksin blogi tehtävä

Meillä on tänään tehtävänä kertoa kevään  Essential Looksin hius- ja vaatemuodista. Videosta huomaa, että värimaailmana toimii neutraalit sävyt. Hiuksista bongaa heleitä sävyjä esim. pastellia ja vaaleaa kuparia. Tummista hiuksista näkee värjäyksen, mutta hius jää kuitenkiin kuultavaksi, joka tekee väriin luonnollisemman olemuksen. Lyhyt polkka selvästi pinnalla, kuten myös otsatukat.
Vaatteista huomaa myös, että neutraaleja värejä käytetään paljon. Kukkakuosi myös vahvasti pinnalla. Asusteita on myös kivasti yhdistelty lookkeihin ja isot korvikset selvästi in.
Mielestäni tähän vuoden aikaan neutraalit värit ei sovi. Keväällä ja kesällä värejä pitäisi olla enemmän esillä ja taas talvella voidaan olla värittömiä.
Muodista on selvästi jäänyt pois ainakin asusteista kaikki pienet jutut esim. aurinkolasit on isot ja laatikkomaiset ja koruista pyritään pukemaan päälle ne isoimmat ja näyttävimmät. Myös vaatteet muuttuu enemmän ja enemmän over size tyyppisiksi, mitä löysempi, sen parempi. Rohkeat yhdistelmät myös pinnalla.



Kommentit

Suositut tekstit