Naisten leikkaukset ja kampaukset

Asiakkaan toiveena oli pituudesta lyhennys ja tukan keventäminen, jotta luonnonkiharat saataisiin paremmin esiin. Aloitimme hiustenpesulla. Päätin tehdä kerrostusleikkauksen ja ensin leikkasin mittapituuden niskasta ja lähdin siitä etenemään ylöspäin. Asiakas ei halunnut rajua kerrostusta, joten otin pääliosasta maltillisesti. Hiuksen kuivasin diffuuserilla. Kiharoisen pohjalle laitoin kevyttä muotovaahtoa ja pikakuivattajaa. Viimeistelyyn tentiin rento vesiputousletti. Kiiltosuihke lopuksi.








Asiakas toivoi huonoja latvoja pois (lähti noin. 4cm). Asiakkaalla tosi runsaat ja paksut hiukset. Aloitimme hiustenpesulla ja teimme tasausleikkauksen. Päätimme kuivattaa hiukset rullille. Ennen rullien laittamista kuivasin ja tarkistin ettei leikkauksesta tule ylimääräisiä hiuksia ja otin pointtaamalla latvasta paksuutta pois. Rulien pohjalle laitoin kiharanesteen.




Leikkaus ennen rullia





Rullien jälkeiset kiharat






Rullista tulleet kiharat olivat aika villit, joten päätimme viimeistellä kampauksen kihartimella. Asiakkaalla aina ollut keskijakaus, joten päätimme kokeilla sivujakausta. Viimeistelyyn lämpösuoja ja lakka.

Kihrtimella vimeistellyt kiharat










Kommentit

Suositut tekstit